Uluslararas─▒ ─░yilik ├ľd├╝lleri
Kalite Y├Ânetim Sistemi

İstatistik
     Hac
2016 Y─▒l─▒ Hac Kay─▒tlar─▒:

2016 y─▒l─▒nda hac ├Ân kay─▒t m├╝racaat─▒ al─▒nacakt─▒r. ─░lk defa kay─▒t yapt─▒racak hac─▒ adaylar─▒m─▒z 18-27 Ocak 2016 tarihleri aras─▒nda ─░l ve ─░l├že M├╝ft├╝l├╝klerinde ve istemeleri halinde internetten de kay─▒t yapabileceklerdir.

├ľN KAYIT:
─░lk defa kay─▒t yapt─▒racak hac─▒ adaylar─▒m─▒z bankaya 20 TL ├Ân kay─▒t ├╝cretini yat─▒rd─▒ktan sonra il ve il├že M├╝ft├╝l├╝klerinden alacaklar─▒ formu kendileri doldurduktan sonra M├╝ft├╝l├╝─če teslim ederek ├Ân kayd─▒n─▒ yapt─▒rm─▒┼č olacaklard─▒r.

KAYIT YEN─░LEME:
2015 y─▒l─▒nda kur ÔÇÖaya girip kurÔÇÖas─▒ ├ž─▒kmayanlar─▒n kay─▒tlar─▒ Ba┼čkanl─▒─č─▒m─▒z taraf─▒ndan otomatik olarak g├╝ncellenecektir. Bu hac─▒ adaylar─▒m─▒z ├Ânemine binaen cep telefonlar─▒n─▒ g├╝ncelleyecek ve hac kategorilerinde de─či┼čiklik yapmak isteyenler ise de─či┼čiklik yapabileceklerdir.

KURÔÇÖ A ve KES─░N KAYIT:
02 Mart 2016 tarihinde Saat : 11.00 ÔÇś da Ba┼čkanl─▒─č─▒m─▒z Konferans salonunda ├žekilecektir. Kesin kay─▒tlar ise 07-18 Mart 2016 tarihleri aras─▒nda yap─▒lacakt─▒r.

Hac─▒ adaylar─▒m─▒za ve Halk─▒m─▒za sayg─▒yla duyurulur.

Geri Dön
[1]
2008 - 2015 ┬ę Kocaeli ─░l M├╝ft├╝l├╝─č├╝ ├ľmera─ča Mahalles ┼×ahabettin Bilgisu Caddesi No:51 41300 KOCAEL─░ Telefon: 0.262.322 34 71 Faks: 0.262.321 17 17