123 Flash Menu By Dreamingsoft

•      İl Müftümüz Sönmezoğlu Kandıra Kaymaz Erikli Köyünde Programa Katıldı
      Haberler || Teşkilat İçi
       İl Müftümüz Sönmezoğlu Kandıra Kaymaz Erikli Köyünde Programa Katıldı

Kocaeli İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu Kandıraya bağlı Kaymaz Erikli Köyünde düzenlenen geleneksel Ahde Vefa Programına katıldı. İl Müftümüz Sönmezoğlu burada yaptığı konuşmada, içinde bulunduğumuz mübarek üç aylardan ve Mirac Kandilinden bahsetti. Ayrıca birlik beraberliğin önemini belirterek, mevlid programını tertipleyenleri tebrik etti.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen programda Ankara Kocatepe Camii İmam-Hatibi İsmail Coşar, Kandıra Şefik Camii İmam-Hatibi Ercan Rüzgar, Kandıra Merkez Camii İmam-Hatibi Ali Sarıkaya ve emekli Müezzin-Kayyım Nuri Sarı Kuran-ı Kerim, mevlid-i şerif, ilahi ve kaside okudular. Kaymaz Erikli Köyünün Ahde Vefa Programı İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlunun yaptığı dua ile sona erdi. Yoğun katılımın olduğu program sonunda davetlilere yemek ikramı yapıldı.

[ 07 Temmuz 2010 15:17 | Okunma : 2276 ]

2008 - 2014 © Kocaeli İl Müftülüğü Şahabettin Bilgisu Caddesi No:51 41100 KOCAELİ Telefon: 0.262.322 34 71 Faks: 0.262.321 17 17