123 Flash Menu By Dreamingsoft

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Görmez’in Katılımıyla Gebze’de Kur’an Kursu Açılışı ve Hafızlık İcazet Merasimi Yapıldı...| Çayırova’da Halka Hitap Eden İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu, “Geleceğimizin Teminatı Olan Gençlerimizi Camilerle Buluşturalım” Dedi...| İl Müftülüğümüzün Konferansında Gençler Konuşuldu...| İl Müftümüz Sönmezoğlu Daire Müdürlerine “Gençlerimizi Korumak İçin Birlikte Hareket Edelim” Dedi...| İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu Başiskele’de Din Görevlilerine Hitap Etti...|

Mehmet Sönmezoğlu Kocaeli İl Müftüsü

Allah'ın Ayı Muharrem

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu

Yaz Kursları
  • IP No: 54.91.35.130
  •      İl Müftümüz Sönmezoğlu Kandıra Kaymaz Erikli Köyünde Programa Katıldı
      Haberler || Teşkilat İçi
       İl Müftümüz Sönmezoğlu Kandıra Kaymaz Erikli Köyünde Programa Katıldı

Kocaeli İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu Kandıraya bağlı Kaymaz Erikli Köyünde düzenlenen geleneksel Ahde Vefa Programına katıldı. İl Müftümüz Sönmezoğlu burada yaptığı konuşmada, içinde bulunduğumuz mübarek üç aylardan ve Mirac Kandilinden bahsetti. Ayrıca birlik beraberliğin önemini belirterek, mevlid programını tertipleyenleri tebrik etti.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen programda Ankara Kocatepe Camii İmam-Hatibi İsmail Coşar, Kandıra Şefik Camii İmam-Hatibi Ercan Rüzgar, Kandıra Merkez Camii İmam-Hatibi Ali Sarıkaya ve emekli Müezzin-Kayyım Nuri Sarı Kuran-ı Kerim, mevlid-i şerif, ilahi ve kaside okudular. Kaymaz Erikli Köyünün Ahde Vefa Programı İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlunun yaptığı dua ile sona erdi. Yoğun katılımın olduğu program sonunda davetlilere yemek ikramı yapıldı.

[ 07 Temmuz 2010 15:17 | Okunma : 2318 ]

2008 - 2014 © Kocaeli İl Müftülüğü Şahabettin Bilgisu Caddesi No:51 41100 KOCAELİ Telefon: 0.262.322 34 71 Faks: 0.262.321 17 17