Anasayfa     İletişim     Etkinliklerimiz     Hutbeler     Görüntülü Yayınlar     Bilgi Edinme     Vaazlar     Münhal Kadrolar     Web Mail

Din Nasihattir

İl Müftülükleri

İl Müftümüz Sönmezoğlu Kandıra Kaymaz Erikli Köyü’nde Programa Katıldı
  Haberler || Teşkilat İçi
   İl Müftümüz Sönmezoğlu Kandıra Kaymaz Erikli Köyü’nde Programa Katıldı

Kocaeli İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu Kandıra’ya bağlı Kaymaz Erikli Köyü’nde düzenlenen geleneksel “Ahde Vefa Programı”na katıldı. İl Müftümüz Sönmezoğlu burada yaptığı konuşmada, içinde bulunduğumuz mübarek üç aylardan ve Mirac Kandili’nden bahsetti. Ayrıca birlik beraberliğin önemini belirterek, mevlid programını tertipleyenleri tebrik etti.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen programda Ankara Kocatepe Camii İmam-Hatibi İsmail Coşar, Kandıra Şefik Camii İmam-Hatibi Ercan Rüzgar, Kandıra Merkez Camii İmam-Hatibi Ali Sarıkaya ve emekli Müezzin-Kayyım Nuri Sarı Kur’an-ı Kerim, mevlid-i şerif, ilahi ve kaside okudular. Kaymaz Erikli Köyü’nün Ahde Vefa Programı İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu’nun yaptığı dua ile sona erdi. Yoğun katılımın olduğu program sonunda davetlilere yemek ikramı yapıldı.

[ 07 Temmuz 2010 15:17 | Okunma : 2001 ]

Aile İrşat Bürosu

Selamlaşma
  • IP No: 54.242.200.172
  • 2008 - 2010 © Copyright Kocaeli İl Müftülüğü Web Sitesi Ankara Caddesi No:51 41100 KOCAELİ Telefon: 0.262.322 34 71 Faks: 0.262.321 17 17
    Her hakkı Kocaeli İl Müftülüğüne aittir. İzinsiz alıntı yapılamaz.