Kutlu Doğum Haftası Coşkuyla Kutlandı...| İl Müftüsü Yusuf Doğan, Başiskele Kutlu Doğum Progrtamına Katıldı ...| Çayırovalılar Tevhid ve Vahdette Buluştular...| İl Müftü Yardımcısı İlyas Öztel, Başiskele İlçesinde Kutlu Doğum Programına Katıldı...| İl Müftüsü Yusuf Doğan, Darıca İlçesinde Kutlu Doğum Konferansı Verdi...|

Namaz Vakitleri
İstatistik
     Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Bölge Birincisi Oldu
  Haberler || Müftülük Haberleri
   Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Bölge Birincisi Oldu

İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi
Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Marmara bölge birincisi oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm yurt genelinde başlatılan "Kur'an-ı Kerim'i En Güzel Okuma Yarışması"nın Edirne Selimiye Camii'nde gerçekleştirilen Marmara Bölge finalinin galibi, İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca yurt genelinde düzenlenen Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmalarının Marmara Bölge finali, Mimar Sinan'ın ustalık eseri Edirne'deki Selimiye Cami'nde gerçekleştirildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında bölge illerinden 11 yarışmacının katıldığı yarışmanın galibi, İlimizden katılan İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban oldu.

Edirne İl Müftüsü Ömer Taşçıoğlu başkanlığındaki 5 kişilik uzman jüri tarafından değerlendirilirken, yarışmada performansıyla göz doldurarak bölge birincisi seçilen Faruk Çoban, tarihi daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı'nca belirlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda derece alabilmek için yarışacak.

[ 18 Haziran 2009 10:27 | Okunma : 3664 ]

2008 - 2015 © Kocaeli İl Müftülüğü Ömerağa Mahalles Şahabettin Bilgisu Caddesi No:51 41300 KOCAELİ Telefon: 0.262.322 34 71 Faks: 0.262.321 17 17