123 Flash Menu By Dreamingsoft

Kocaeli İl Müftülüğü ve TDV Kocaeli Şubesi Tarafından Geniş Katılımlı İftar Programı Düzenlendi...| Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz İlimizde Çeşitli Programlara Katıldı...| Kocaeli İl Müftülüğümüzün Düzenlediği İftar Yemeği Yoğun Katılımla Gerçekleşti ...| Yaz Kuran Kursları Heyecanı Başladı...| Ramazan Ayı Öncesi Vaizler İle Toplantı Yapıldı...|

Kardeşlik Zamanı
  Banka Promosyon İhalesi Duyurusu
   02 Temmuz 2014

2014 Yılı Hatimle Namaz Kılınan Camiler
   25 Haziran 2014

10.06.2014 Tarihli Nakil Sınav Sonuçları
   13 Haziran 2014

2014 Hac Semineri
   30 Mays 2014

Hac Basın Bülteni
   30 Mays 2014

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu

• IP No: 54.237.245.159
  •      Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Bölge Birincisi Oldu
      Haberler || Müftülük Haberleri
       Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Bölge Birincisi Oldu

İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi
    Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Marmara bölge birincisi oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm yurt genelinde başlatılan Kuran-ı Kerimi En Güzel Okuma Yarışmasının Edirne Selimiye Camiinde gerçekleştirilen Marmara Bölge finalinin galibi, İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığınca yurt genelinde düzenlenen Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmalarının Marmara Bölge finali, Mimar Sinanın ustalık eseri Edirnedeki Selimiye Caminde gerçekleştirildi.
    Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında bölge illerinden 11 yarışmacının katıldığı yarışmanın galibi, İlimizden katılan İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban oldu.
    Edirne İl Müftüsü Ömer Taşçıoğlu başkanlığındaki 5 kişilik uzman jüri tarafından değerlendirilirken, yarışmada performansıyla göz doldurarak bölge birincisi seçilen Faruk Çoban, tarihi daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenecek olan Türkiye Şampiyonasında derece alabilmek için yarışacak.

[ 18 Haziran 2009 10:27 | Okunma : 2859 ]

2008 - 2014 © Kocaeli İl Müftülüğü Şahabettin Bilgisu Caddesi No:51 41100 KOCAELİ Telefon: 0.262.322 34 71 Faks: 0.262.321 17 17