123 Flash Menu By Dreamingsoft

KİHMED’in Yeni Yönetiminden İl Müftümüze Ziyaret...| Din Görevlilerine Çocuk İstismarına Müdahele Eğitimi Verildi...| Kandıra’da Yapılan İlçe Müftüleri Toplantısı’nda Önemli Konular Görüşüldü ...| CHP Heyetinden İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu’na Ziyaret...| Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Görmez’in Katılımıyla Gebze’de Kur’an Kursu Açılışı ve Hafızlık İcazet Merasimi Yapıldı...|

Mehmet Sönmezoğlu Kocaeli İl Müftüsü

Kerbelâ Şehidi Hz. Hüseyin (r.a)

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu

Yaz Kursları
  • IP No: 54.161.247.22
  •      Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Bölge Birincisi Oldu
      Haberler || Müftülük Haberleri
       Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Bölge Birincisi Oldu

İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi
    Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Marmara bölge birincisi oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm yurt genelinde başlatılan Kuran-ı Kerimi En Güzel Okuma Yarışmasının Edirne Selimiye Camiinde gerçekleştirilen Marmara Bölge finalinin galibi, İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığınca yurt genelinde düzenlenen Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmalarının Marmara Bölge finali, Mimar Sinanın ustalık eseri Edirnedeki Selimiye Caminde gerçekleştirildi.
    Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında bölge illerinden 11 yarışmacının katıldığı yarışmanın galibi, İlimizden katılan İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban oldu.
    Edirne İl Müftüsü Ömer Taşçıoğlu başkanlığındaki 5 kişilik uzman jüri tarafından değerlendirilirken, yarışmada performansıyla göz doldurarak bölge birincisi seçilen Faruk Çoban, tarihi daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenecek olan Türkiye Şampiyonasında derece alabilmek için yarışacak.

[ 18 Haziran 2009 10:27 | Okunma : 2970 ]

2008 - 2014 © Kocaeli İl Müftülüğü Şahabettin Bilgisu Caddesi No:51 41100 KOCAELİ Telefon: 0.262.322 34 71 Faks: 0.262.321 17 17