123 Flash Menu By Dreamingsoft

Kur’an Kursu Öğreticileriyle Toplantı Yapıldı...| Geçici Kur’an Kursu Öğreticisi Alımı İçin Sınav Yapıldı...| Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu’na Veda Ziyaretinde Bulundu....| İlimizin İlk Hac Kafilesi Dualarla Yola Çıktı...| Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Eski Milli Futbolcu İbrahim Üzülmez İl Müftümüzü Ziyaret Etti...|

Mehmet Sönmezoğlu Kocaeli
İl Müftüsü

Kurban, Allah'a Yaklaşmaktır

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu

Yaz Kursları
  • IP No: 54.161.240.10
  •      Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Bölge Birincisi Oldu
      Haberler || Müftülük Haberleri
       Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Bölge Birincisi Oldu

İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi
    Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Marmara bölge birincisi oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm yurt genelinde başlatılan Kuran-ı Kerimi En Güzel Okuma Yarışmasının Edirne Selimiye Camiinde gerçekleştirilen Marmara Bölge finalinin galibi, İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığınca yurt genelinde düzenlenen Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmalarının Marmara Bölge finali, Mimar Sinanın ustalık eseri Edirnedeki Selimiye Caminde gerçekleştirildi.
    Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında bölge illerinden 11 yarışmacının katıldığı yarışmanın galibi, İlimizden katılan İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban oldu.
    Edirne İl Müftüsü Ömer Taşçıoğlu başkanlığındaki 5 kişilik uzman jüri tarafından değerlendirilirken, yarışmada performansıyla göz doldurarak bölge birincisi seçilen Faruk Çoban, tarihi daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenecek olan Türkiye Şampiyonasında derece alabilmek için yarışacak.

[ 18 Haziran 2009 10:27 | Okunma : 2941 ]

2008 - 2014 © Kocaeli İl Müftülüğü Şahabettin Bilgisu Caddesi No:51 41100 KOCAELİ Telefon: 0.262.322 34 71 Faks: 0.262.321 17 17