123 Flash Menu By Dreamingsoft

İl Müftümüz Sönmezoğlu Kocaeli Üniversitesi’nin Yeni Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu...| İl Müftümüz Sönmezoğlu’ndan Gençlere Tavsiye: “Hz. Peygamber’i Örnek Alın”...| Körfez Kaymakamı Dr. H. Hüseyin Can, İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu’nu Ziyaret Etti...| 2014-2015 Yılı Umre Kayıtları Başladı...| İzmit Kaymakamı Emiroğlu’ndan İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu’na İade-i Ziyaret...|

Mehmet Sönmezoğlu Kocaeli İl Müftüsü

Hz. Mevlânâ'da Sevgi ve Hoşgörü

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu

Yaz Kursları
  • IP No: 54.145.182.50
  •      Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Bölge Birincisi Oldu
      Haberler || Müftülük Haberleri
       Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Bölge Birincisi Oldu

İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi
    Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Marmara bölge birincisi oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm yurt genelinde başlatılan "Kur'an-ı Kerim'i En Güzel Okuma Yarışması"nın Edirne Selimiye Camii'nde gerçekleştirilen Marmara Bölge finalinin galibi, İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nca yurt genelinde düzenlenen Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmalarının Marmara Bölge finali, Mimar Sinan'ın ustalık eseri Edirne'deki Selimiye Cami'nde gerçekleştirildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında bölge illerinden 11 yarışmacının katıldığı yarışmanın galibi, İlimizden katılan İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban oldu.

Edirne İl Müftüsü Ömer Taşçıoğlu başkanlığındaki 5 kişilik uzman jüri tarafından değerlendirilirken, yarışmada performansıyla göz doldurarak bölge birincisi seçilen Faruk Çoban, tarihi daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı'nca belirlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda derece alabilmek için yarışacak.

[ 18 Haziran 2009 10:27 | Okunma : 3019 ]

2008 - 2014 © Kocaeli İl Müftülüğü Şahabettin Bilgisu Caddesi No:51 41100 KOCAELİ Telefon: 0.262.322 34 71 Faks: 0.262.321 17 17