Anasayfa     İletişim     Etkinliklerimiz     Hutbeler     Görüntülü Yayınlar     Bilgi Edinme     Vaazlar     Münhal Kadrolar     Web Mail

Din Nasihattir

İl Müftülükleri

Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Bölge Birincisi Oldu
  Haberler || Müftülük Haberleri
   Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Bölge Birincisi Oldu

İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi
Faruk Çoban, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Marmara bölge birincisi oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından tüm yurt genelinde başlatılan ‘Kur’an-ı Kerim’i En Güzel Okuma Yarışması’nın Edirne Selimiye Camii’nde gerçekleştirilen Marmara Bölge finalinin galibi, İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca yurt genelinde düzenlenen Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmalarının Marmara Bölge finali, Mimar Sinan’ın ustalık eseri Edirne’deki Selimiye Cami’nde gerçekleştirildi.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ etkinlikleri kapsamında bölge illerinden 11 yarışmacının katıldığı yarışmanın galibi, İlimizden katılan İzmit Merkez Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban oldu.
Edirne İl Müftüsü Ömer Taşçıoğlu başkanlığındaki 5 kişilik uzman jüri tarafından değerlendirilirken, yarışmada performansıyla göz doldurarak bölge birincisi seçilen Faruk Çoban, tarihi daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı’nca belirlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda derece alabilmek için yarışacak.

[ 18 Haziran 2009 10:27 | Okunma : 2723 ]

Aile İrşat Bürosu

Selamlaşma
  • IP No: 184.73.52.98
  • 2008 - 2010 © Copyright Kocaeli İl Müftülüğü Web Sitesi Ankara Caddesi No:51 41100 KOCAELİ Telefon: 0.262.322 34 71 Faks: 0.262.321 17 17
    Her hakkı Kocaeli İl Müftülüğüne aittir. İzinsiz alıntı yapılamaz.